Essència

 

Amb l’essencial com a punt de partida i la música com a canal, Núa neix de la inquietud i el gust per una sonoritat pròpia i singular com a fet diferencial, i per la voluntat de crear cançons d’autoria pròpia on la lletra i la música siguin tractades amb igual rigor.

Influenciades per la poesia, la literatura, la vida i una variada formació d’entre les quals destaquem la música clàssica, música popular,  i la cançó d’autor Núa ha creat un projecte càlid i contundent, amb un color propi on s’aprecia el detall i la subtilesa del treball fet a foc lent.

El projecte musical format per Núria Valls a la veu, María José Aguilera a la guitarra i Laia Reverté al violoncel integra en la seva major part, temes propis que plasmen el moment musical que viuen les intèrprets, un moment de maduresa, d’il·lusió i d’obertura.

Aquest trio resident a Barcelona proposa vetllades on la trobada entre la música i el públic vagi més enllà de la vestimenta i de la pell, busquen despullar l’ànima dels assistents i para això ens mostraran la seva…

 

 

Diseño sin título (7).jpg

Maria José Aguilera, guitarrista, compositora y lletrista de Núa, es llicenciada en interpretació de guitarra clásica pel Conservatori Superior de música del Liceu, ha ampliat la seva formació estudiant música antiga i popular. Compagina la seva carrera com a intèrpret y compositora amb la docència al Conservatori de Vic i a d’altres escoles de Barcelona.

Laia Reverté, titulada en interpretació de violoncel pel Conservatori Superior de Música “Rafael Orozco” de Còrdova. Ha ampliat la seva formació musical cursant el màster en investigació en Musicologia i Educació Musical a l’Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment compagina la seva tasca com intèrpret en el grup Sommeliers, amb la docència en diferents escoles de música de Catalunya.

Núria Valls, estudia cant modern i jazz a diferents escoles de Bracelona i Alemanya i es forma en el mètode  Still Voice Craft amb Helen Rowson. Master en Programació Neurolingüística. Es fundadora del grup català Aimada i actualment compagina el projecte amb Núa  juntament amb el duet “House&Valley” i la seva tasca com a vocal coach.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s